Numele cel mai
de incredere in
testarile genetice

Mobil    location:
Test de paternitate

 1. Kitul de testare paternitate pentru linistea sufleteasca
 2. Testul ADN de paternitate legalizat
 3. Test Gena Ancestrala
 4. Teste ADN pentru imigranti • Toate testele sunt efectuate de 2 ori de aceea acuratetea rezultatelor este de 100%
  Afla mai mult
 • Explicarea procedurii de testare a paternitatii
  Afla mai mult


 • Se poate folosi sistemul ABO al grupelor de sange in testarea paternitatii?
  Afla mai mult
 • Culoarea ochilor poate fi folosita in determinarea paternitatii?
  Afla mai mult
 • Este nevoie de acordul persoanei pentru a prelua probelele de ADN?
  Afla mai mult
 • ADN-ul poate fi folosit in elucidarea anchetelor criminalistice?
  Afla mai mult

Acreditarile laboratorului

ADN Diagnostics Centre ofera clientilor sai cele mai fiabile şi de calitate teste ADN. Ceea ce urmează este o listă de acreditari si certificari ale laboratorului său afiliat, DDC.

ISO / IEC 17025 Certificare
certificarea ISO reprezintă cel mai înalt nivel de acreditare în Marea Britanie. Certificarea conform standardului ISO / IEC 17025, asigură clienţilor din punct de vedere ştiinţific testarea la standardele internaţionale cele mai riguroase. DDC a obţinut certificarea ISO prin ACLASS Servicii de acreditare, un membru cu drepturi depline al ILAC.

AABB
AABB, Programul de Acreditare pentru Testarea Filiaţiei, este standardul cel mai larg acceptat pentru laboratoarele de testare ADN de paternitate. AABB acreditare, este deseori necesară în întreaga lume pentru testarea ADN care implică imigraţia, sprijinirea copilului şi alte aplicaţii legale. Programul de acreditare AABB stabileşte şi promovează cele mai înalte standarde de testare a calităţii şi de îngrijire pentru pacienţi în toate aspectele legate de testarea filiaţiei. DDC a început implementarea AABB în 1996 şi a atins rating perfect, zero-deficienţă în ultimele trei inspecţii consecutive de către organizaţie.

ASCLD/LAB- International

Societatea Americana a Infracţiunilor de Criminalitate, Directorilor de Laboratoare / Laborator de Acreditare Consiliului (ASCLD / LAB) este programul de acreditare cel mai stringent pentru laboratoare ADN medico-legale. Acreditarea Internationala este atribuita unui grup de laboratoare de elită care respectă standardele internaţionale pentru testarile ADN medico-legale. DDC este în prezent singurul laborator ADN privat acreditat pentru a realiza acest lucru.

Colegiul American de patologi (PAC)
Scopul programului de acreditare PAC este "de a îmbunătăţi siguranţa pacienţilor prin calitatea avansata privind patologia şi serviciile de educaţie continua, setarea standardului laboratoarelor care asigurara respectarea sau depăşesc cerinţele de reglementare." Laboratorul DDC are realizat un rating perfect în inspecţia cea mai recenta PAC, inspectie care a examinat procedurile de laborator generale şi excelenţa în furnizarea de servicii de diagnosticare moleculară.

New York, Departamentul de Stat al Sănătăţii (NYSDOH)
Certificare NYSDOH permite laboratoarelor sa efectueze teste ADN pe cazuri provenite din New York. Ca unele dintre cele mai stricte standarde pentru testele de laborator, standardele NYSDOH cer o inspecţie riguroasă a întregului serviciu de testare, inclusiv lanţul de proceduri de custodie şi de recomandări pentru pacient. DDC este unul dintre puţinele laboratoare acreditate de AABB care posedă, de asemenea, certificarea de prestigiu NYSDOH , si care a atins un rating perfect la ultimele trei inspecţii.

Amendamentele pentru imbunătăţirea examenelor clinice de laborator (CLIA)
Acreditarea CLIA, emisa de către Departamentul de Sănătate şi Servicii Umane, se asigură ca rezultatele de laborator sunt în timp util, exacte şi de încredere. DDC a fost acreditat de CLIA de peste 8 ani.

 

Teste paternitate   |    Teste ADN   |    Intrebari   |    Despre noi   |    Contact   |    Home     DNA testing  DNA testing