Test Paternitate Romania 
Test Paternitate Romania 
Test Paternitate Romania 
Test Paternitate Romania

Prezentare generală Centrul de Diagnosticare ADN

Centrul de analiza ADN pentru testari genetice de inrudire are sediul în Londra şi a reuşit să ducă la bun sfârşit peste un milion de testări ADN încă din anul 1995. Centrul este acreditat pentru testări ADN şi teste privind gradul rudenie cerute pentru motive legale sau doar pentru liniştea clienţilor.

Centrul de testari genetice garantează:

  • Acurateţe 100%
  • Analize duale
  • Servicii confidenţiale
  • Colectare de mostre

Laborator acreditat

In urma celor 16 controale in laborator, Centrul de testari genetice a obtinut urmatoarele acreditari : AABB, ACLASS pentru ISO∕IEC 17025, ASCLD∕LAB Internaţional, CAP, NYSDOH şi CLIA. Totodată acest centru a fost acreditat şi de ministerul justiţiei pentru a putea prezenta probele lucrate la ei ca dovezi legale în procesele de paternitate din Anglia şi Wales în baza secţiunii 20 a Legii Familiei din 1969.


Munca de laborator

Echipa laboratorului este condusă de experţi la nivel mondial în ramura testărilor ADN. Fiecare rezultat este verificat de doctori care au cunoştinţe avansate în analiza ADN.


Centrul de colectare a mostrelor

Centru de colectare pentru probele ADN este situat în vestul Londrei, mai exact în Hammersmith. Clienţii care cer colectare de probe sau consultanţă în legătură cu serviciile legale pe care le oferim pot să ne contacteze sau să-şi facă o programare aici.


Sunaţi acum – Consultaţii gratuite