Numele cel mai
de incredere in
testarile genetice

Mobil    location:

 1. Kitul de testare paternitate pentru linistea sufleteasca
 2. Testul ADN de paternitate legalizat
 3. Test Gena Ancestrala
 4. Teste ADN pentru imigranti • Toate testele sunt efectuate de 2 ori de aceea acuratetea rezultatelor este de 100%
  Afla mai mult
 • Explicarea procedurii de testare a paternitatii
  Afla mai mult


 • Se poate folosi sistemul ABO al grupelor de sange in testarea paternitatii?
  Afla mai mult
 • Culoarea ochilor poate fi folosita in determinarea paternitatii?
  Afla mai mult
 • Este nevoie de acordul persoanei pentru a prelua probelele de ADN?
  Afla mai mult
 • ADN-ul poate fi folosit in elucidarea anchetelor criminalistice?
  Afla mai mult

Determinatorul de grupa sangvina ABO al DDC Diagnostic Center

In timp ce determinatorul de grupa Sangvina ABO al DDC Diagnostic Centre poate fi folosit pentru a prezice posibilitatile de paternitate, acesta nu este un predictor exact din punct de vedere legal si nu poate fi folosit ca proba in tribunal. Testarea paternitatii ADN este singura metoda exacta pentru a stabili paternitatea unui copil. Va rugam sa vizitati paginile Testul ADN de paternitate legalizat si Testul AND de paternitate pentru linistea interioara pentru a obtine mai multe informatii despre testarea paternitatii.

Determinatorul de grupe sangvine ABO este folosit pentru a stabili daca:

 1. Posibilele grupe sangvine ABO ale copilului, atunci cand grupele sangvine ale mamei si ale tatalui se cunosc (primul grafic)
 2. Posibilele grupe sangvine ABO ale tatalui, atunci cand grupele sangvine ale mamei si ale copilului se cunosc (al doilea grafic).

ABO blood type calculator

Grupele de sange ABO pot fi dificil de inteles. Acest lucru este datorat in primul rand faptului ca antigenul O este mascat de prezenta antigenelor A si B. Acest lucru este explicat in tabelul ce urmeaza, care arata diferitele genotipuri ce creeaza grupele sangvine.

Genotip (ADN) Grupa sangvina
AO sau AA Grupa sangvina A
AB AB blood type
BO sau BB Grupa sangvina B
OO Grupa sangvina O

De exemplu doi parinti cu grupe de sange O pot concepe doar un copil cu grupa de sange O. Doi parinti cu grupe de sange A pot concepe fie un copil cu grupa de sange A, fie un copil cu grupa de sange O. Doi parinti cu grupe de sange B pot concepe un copil cu grupa de sange B sau O. Un parinte cu grupa de sange A si unul cu grupa de sange B pot concepe un copil cu grupa de sange A, B, AB sau O. Daca un parinte are grupa A iar celalalt are AB, ei pot concepe un copil cu grupa A sau O.

Grupele de sange Rh pozitiv (Rh+) si Negativ (Rh-)

Factorul Rh (+/-) este mostenit separat de grupele sangvine ABO. In mod similar mascatii antigenului O in cadrul grupelor sangvine ABO, gena Rh-ului negativ este deasemenea mascata de prezenta genotipului Rh-ului pozitiv (Rh+). De aceea, o persoana poate avea o grupa de sange Rh+ si totusi poate prezenta gena pentru Rh- (a se vedea graficul de mai jos). Mai mult decat atat, doi parinti cu Rh+ pot avea un copil cu Rh+.

Genotip (ADN) Grupa sangvina
(+, -) sau (+, +) Rh +
(-, -) Rh -

Centrul de Diagnostic ADN poate furniza fara cost acest determinator al grupelor sangvine vizitatorilor. Pentru rezultate cu acuratete de 100% va recomandam sa:

 1. Comandati un kit gratuit pentru testare privata a paternitatii , sau

 2. Achizitionati un Test ADN al paternitatii legalizat

 

Teste paternitate   |    Teste ADN   |    Intrebari   |    Despre noi   |    Contact   |    Home     DNA testing  DNA testing