Numele cel mai
de incredere in
testarile genetice

Mobil    location:
Teste ADN Romania

 1. Kitul de testare paternitate pentru linistea sufleteasca
 2. Testul ADN de paternitate legalizat
 3. Test Gena Ancestrala
 4. Teste ADN pentru imigranti • Toate testele sunt efectuate de 2 ori de aceea acuratetea rezultatelor este de 100%
  Afla mai mult
 • Explicarea procedurii de testare a paternitatii
  Afla mai mult


 • Se poate folosi sistemul ABO al grupelor de sange in testarea paternitatii?
  Afla mai mult
 • Culoarea ochilor poate fi folosita in determinarea paternitatii?
  Afla mai mult
 • Este nevoie de acordul persoanei pentru a prelua probelele de ADN?
  Afla mai mult
 • ADN-ul poate fi folosit in elucidarea anchetelor criminalistice?
  Afla mai mult

Test Adn

test de paternitate

Testul ADN de paternitate al laboratorului DNA Diagnostics Centre va ajuta sa lasati deoparte orice neliniste legata de paternitatea copilului.

testarea paternitatii

Testul de paternitate inseamna de fapt compararea ADN-ului copilului cu cel al tatalui presupus (si foarte frecvent si cu ADN-ul mamei). Deoarece un copil mosteneste cate jumatate din ADN-ul fiecarui parinte, un test de paternitate poate spune foarte exact daca acest copil apartine sau nu din punct de vedere biologic tatalui presupus. Daca din punct de vedere genetic si biologic parintele este inrudit cu copilul, atunci profilul lor ADN contine aceeasi secventa de nucleotide ce este mostenita in familie.

Testul de paternitate pentru linistea sufleteasca, cunoscut ca si test "privat" se caracterizeaza, pe langa precizia foarte mare a rezultatelor, prin usurinta cu care se recolteaza probele de ADN. Noi va punem la dispozitie Kitul de colectare a mostrelor de ADN, iar dumneavoastra folositi betisorul oral pentru a colecta probele . Deoarece colectarea probelor este efectuata de catre dumnevoastra, la domicilui, acest test nu are valoare juridica. In interiorul Kitului veti gasi formularele de consimtamant, ce trebuie semnate si trimise impreuna cu contravaloarea testului.

Pentru a afla mai multe despre toate testele si serviciile noastre de paternitate va rugam vizitati link-ul de mai jos.

Daca nu stiti foarte bine ce test de paternitate este cel mai potrivit in cazul dumneavoastra sunati la numarul de telefon: 0722 605 891 (08:00 - 22:00).

Pentru a putea afla mai multe despre testul de paternitate pentru linistea sufleteasca ale DNA Diagnostics Centre, vizitati link-urile de mai jos.

Cine trebuie testat? test de paternitate

Cum se colecteaza probele de ADN? test de paternitate

Ce iti vor spune rezultatele testului? test de paternitate


Cumparati acum un test de paternitate pentru linistea dumneavoastra sufleteasca

Va readucem aminte ca pentru a putea efectua un test de paternitate, trebuie obligatoriu sa aveti consimtamantul tuturor celor implicati in procesul de testare. Daca copilul are sub varsta de 18 ani, unul din parinti este obligat sa ofere consimtamantul in numele acestuia pentru a putea efectua testarea.

 

Teste paternitate   |    Teste ADN   |    Intrebari   |    Despre noi   |    Contact   |    Home     DNA testing  DNA testing